Μετά Χριστόν «προφήτης»…

Μετά Χριστόν «προφήτης»…

Πας μετά Χριστόν προφήτης.
Ο λόγος για τον αγαπητό Γιάννη Ρέτσο, πρόεδρο της ΠΟΞ και αντιπρόεδρο του ΣΕΤΕ, ο οποίος πρόσφατα διαβάζω ότι «πήρε το όπλο του» και έθιξε τα κακώς κείμενα του Τουρισμού.
Αγαπητέ Γιάννη κατήγγειλες την κατρακύλα των φετινών εσόδων, την υπερφορολόγηση και τα «κόκκινα δάνεια» που έχουν γονατίσει τους συναδέλφους του, την ανταγωνιστικότητα του ελληνικού Τουρισμού που υποχωρεί και εκτίμησες ότι «το 2017 είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον ελληνικό Τουρισμό τόσο οικονομικά όσο και σε επίπεδο προορισμού».
Μιλάς τώρα για όλα όσα εδώ και μήνες καταγγέλλω απ’ αυτό το βήμα; Μιλάς τώρα -εκ’ του ασφαλούς- που τα στοιχεία δίνουν μία ολοκληρωμένη εικόνα για την κατάντια μας.
Τόσο καιρό καμία αντίδραση αγαπητέ Γιάννη και καμία τοποθέτηση σου απέναντι στις υπεραισιόδοξες δηλώσεις του Ανδρέα Ανδρεάδη και της Ελενας Κουντουρά. Και μην παραγνωρίζεις το γεγονός ότι η σιωπή πολλές φορές μας καθιστά και συνυπεύθυνους.
Αγαπητέ Γιάννη, επειδή σε γνωρίζω χρόνια περίμενα να τοποθετηθείς νωρίτερα. Περίμενα με τις κινήσεις σου να σώσεις την χαμένη αξιοπρέπεια του κλάδου και να βάλεις φρένο στην παράσταση «της ωραίας ατμόσφαιρας» που είχαν στήσει ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ και η υπουργός.
Τώρα το μόνο όπλο που μπορείς να πάρεις, είναι αυτό με τις σαπουνόφουσκες…

Σχολιάστε