«Πάγωσαν» 400.000 υπόθεσεις

«Πάγωσαν» 400.000 υπόθεσεις

Κανένας δεν ασχολείται με την αποχή των δικηγόρων που κλείνει 4 μήνες και πάμε γιά τον 5ο μήνα.  Όταν τα δικαστήρια λειτουργούσαν κανονικά (λέω τώρα), μία ποινική υπόθεση διαρκούσε 12/15 χρόνια, τώρα που έχουν συσσωρευτεί περισσότερες από 400,000 υποθέσεις γενικά όχι μόνο ποινικά, πότε θα δικαστούν μετά το τέλος της αποχής των δικηγόρων;

Πολλοί δικηγόροι είναι οργισμένοι, απαγοητευμένοι με αυτή την ιστορία γιατί πλέον δεν βγαίνουν τα έξοδα του γραφείου τους και το εισόδημά τους γιά την επιβίωσή τους.  Νέοι άνθρωποι με όνειρα γιά το μέλλον τους, σκέφτονται ν’αλλάξουν επάγγελμα ή να φύγουν γιά το εξωτερικό.  Πληροφορίες λένε ότι οι μεγαλοδικηγόροι είναι αυτοί πού αποφασίζουν και στηρίζουν την συνεχόμενη αποχή (φήμες λένε ότι θα συνεχιστεί μέχρι τα μέσα Μαϊου) που συμμετέχουν Δικαστικοί Επιμελητές και Συμβολαιογράφοι.

Πολλά μικρά γραφεία έτοιμα να κλείσουν και θα βρεθούν στην ανεργία αρκετοί νέοι άνθρωποι. Με τιμή Χρ. Μπ.

Σχόλια (4)

  1. Author’s gravatar

    Συμπονώ αφάνταστα τους τίμιους δικηγόρους που απεργούν, και εξακολουθούν να ασκούν σωστά το επάγγελμα, σε αντίθεση με κάποιους “συναδέλφους” τους που προτίμησαν να σταρφούν σε… αλλης μορφής επαγγελματικές “δραστηριότητες”, και να μετατρέψουν τα γραφεία τους σε…..ΚΟΡΑΚΙΑ / ΒΔΕΛΕΣ / ΕΙΣΠΑΡΑΚΤΙΚΕΣ του κερατά!!! Είμαι εκτός εαυτού, γιατί μόλις ολοκλήρωσα την αποστολή καταγγελίας προς τον ΔΣΑ (και όπου αλλού μπορούσα), για ένα απο αυτά τα ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ (έπεται και συνέχεια). Όσο τους αφήνουμε, τόσο θα οργιάζουν παρανομώντας…..

Σχολιάστε