«Μου δέσμευσαν τα πάντα αντί σε 30 σε… 3 ημέρες»!

«Μου δέσμευσαν τα πάντα αντί σε 30 σε… 3 ημέρες»!

Διατηρώ εισαγωγική εταιρεία και για ένα καπρίτσιο της Εφορίας οδηγούμαι με μαθηματική ακρίβεια στην οικονομική καταστροφή και μαζί μου και η οικογένειά μου: Από την δραστηριότητα μου αυτή οφείλω στην εφορία το ποσό των13.575 ΕΥΡΩ, (Ημ/νια οφειλής 27/08/2015), χρέος που συσσωρεύτηκε λόγω των δυσκολιών που αντιμετώπισα και εν μέσω capital controls όπως χιλιάδες άλλοι επαγγελματίες.. Την 30/11/2015 έλαβα λοιπόν έγγραφο από την Δ.Ο.Υ ΓΛΥΦΑΔΑΣ τμήμα δικαστικού και Νομικής Υποστήριξης μέσω του οποίου μου γνωστοποιούσα ΟΤΙ ΕΝΤΟΣ 30ΗΜΕΡΩΝ από την λήψη του ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΒΩ ΣΕ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ … Και ενώ πίστευα πως έχω 1 μήνα καιρό να βρώ χρήματα να δω πως θα εξυπηρετήσω την οφειλή μου στις 4/12/2015 ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΕΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ η εταιρεία ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ALPHA BANK, EUROBANK, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ καμία τραπεζική συναλλαγή, όπως ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ , παράλληλα δε να ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ,με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η λειτουργία της εταιρείας μου , της οποίας η δραστηριότητα έχει παγώσει αλλά ΚΑΙ ΝΑ μην μπορεί να ΠΛΗΡΩΘΕΙ η δόση σου στεγαστικού δανείου ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ.
Πέραν των ανωτέρω δεσμεύθηκα και ένας κοινός λογαριασμός που διατηρώ από ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ,Ο ΟΠΟΙΟΣ μάλιστα είναι λογαριασμός ΜΙΣΘΟΔΩΣΙΑ ΤΗΣ .
Είναι προφανές και αυτονόητο ότι ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥ ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ , στην δε ευρύτερη οικονομική κρίση με τον τρόπο η Εφορία με οδηγεί σε απόλυτη εξόντωση.
Από την Εφορία μου διεμήνυσαν ότι λίγα πράγματα μπορούν να κάνουν και πως έπρεπε να απευθυνθώ στα Κεντρικά του ΥΠΟΙΚ.. Λίγο έλεος πια.. Είναι δυνατόν να μου δίνουν περιθώριο 30 ημέρες να ρυθμίσω τα χρέη μου και να μου δεσμεύουν τα πάντα μέσα σε 3 ημέρες;;; Δηλαδή όσοι είμαστε επιχειρηματίες είμαστε καταδικασμένοι να καταρρεύσουμε;;
Ευχαριστώ για την φιλοξενία το www.ignomisou.gr. .. Κων. Δια.

Σχολιάστε