επιδομαμεταναστη
 

Υπάρχει … επίδομα 2.174 €;

Μοιραστείτε:

FacebookTwitter


Δίνουν σε μετανάστη μηνιαίο επίδομα 2.174 ευρώ όταν οι Έλληνες φορτωμένοι με τα μνημόνια πεθαίνουν της πείνας: Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποδεικνύονται σε κυβέρνηση προστάτης των μεταναστών και διώκτης των Ελλήνων. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά πώς μετανάστης και η οικογένεια του βρίσκονται με μηνιαίο επίδομα 2.174 ευρώ στο χέρι, τη στιγμή που οι Έλληνες πεινάνε, ψάχνουν στα σκουπίδια να φάνε και η Εφορία και οι τράπεζες τους παίρνουν τα σπίτια για μερικά ευρώ οφειλές.

Μάρτυρας του απίστευτου επιδόματος που δόθηκε στον Αχμέντ, είναι η αίτηση που έκανε για τη λήψη του και η οποία βεβαίως εγκρίθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες με την μορφή του κατεπείγοντος όταν για να βγουν κάποια επιδόματα για τους Έλληνες ή να δοθούν οι συντάξεις μετά από 35 και 40 χρόνια δουλειάς απαιτούνται τουλάχιστον δύο χρόνια (και μην πέσεις σε διαδοχική ασφάλιση εκεί…).

Ιδού λοιπόν το πειστήριο: Ο Αχμέντ (παραλείπεται για προφανείς λόγους το επώνυμο) εισέπραξε ως ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα για το μήνα Ιούνιο του 2016, το ποσόν των 2.174 ευρώ.

Είπε κανείς τίποτα; Έχει μήπως κανείς αμφιβολία για το ποιοι προωθούν το σχέδιο εγκατάστασης των αλλοδαπών στην Ελλάδα και την αλλοίωση του πληθυσμού; Την ώρα που πεθαίνουν Έλληνες στους δρόμους γιατί δεν έχουν ένα κομμάτι ψωμί, ένα πιάτο φαγητό ή τα απαραίτητα φάρμακα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας τους κάποιοι δίδουν μεγάλα επιδόματα στους μετανάστες και τους πρόσφυγες γνωρίζοντας πολύ καλά πώς στο μέλλον αυτή η τακτική θα τους ανταμείψει.

Και μιλάμε βεβαίως για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων που έχει απλώσει τα πλοκάμια της στην Ελλάδα απίστευτα πολύ επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και υλοποιούν το σχέδιο το οποίο δεν μπορούσαν παλαιότερα. Να κάνουν τους Έλληνες να χάσουν την πίστη τους στον Χριστιανισμό και να αλλοιώσουν το γένος τους. Μόνο έτσι μπορούν να κάμψουν την αντίσταση του.

Αν προσέξει κανείς το αστρονομικό για την αποχή των μνημονίων ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα του εν λόγω μετανάστη θα διαπιστώσει πώς αυτό αυξάνεται κατά πολύ λόγω των τέκνων. Επιδοτούν τους μετανάστες για τα παιδιά που φέρνουν μαζί τους ή κάνουν όταν τα Ελληνόπουλα με το που γεννιούνται είναι φορτωμένα με ένα τεράστιο χρέος και βεβαίως αυτά τα χρήματα οι γονείς τους δεν πρόκειται να τα δούν ποτέ.

Έχουν καταργήσει δε τις φοροαπαλλαγές για τα τέκνα. Αντιθέτως έχουν επιβάλει πολύ περισσότερους φόρους για τις πολύτεκνες οικογένειες. Ίσως για να τους πάρουν τα ψιχία που τους δίνουν ως πολυτεκνικό επίδομα το οποίο ούτε κατ’ ελάχιστον δεν αγγίζει αυτό που πήρε ο Αχμέντ..»

Κωστας Φ.

Απαραίτητη διευκρίνιση από το www.ignomisou.gr: Το γεγονός ότι προχωρούμε στην αναπαραγωγή της συγκεκριμένης καταγγελίας δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το ύφος της και την στοχοποίηση μεταναστών. Εντούτοις, μένουμε πιστοί στην «γραμμή» μας ότι μέσα από αυτή την ιστοσελίδα ο καθένας μας έχει το δικαίωμα να εκφράσει την άποψή του και να προχωρήσει σε καταγγελία για οτιδήποτε τον αφορά, εφόσον αυτή είναι τεκμηριωμένη.

Οφείλουμε επίσης να διευκρινίσουμε ότι η καταγγελία ενδέχεται να είναι «παραπλανητική» ως προς ένα -και πολύ σημαντικό- σημείο της: Από την στιγμή που μιλάμε για Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, το όποιο ποσό για το οποίο αιτείται έγκριση ο δικαιούχος δεν αφορά σε μηνιαία παροχή, αλλά εκτείνεται σε βάθος 6 μηνών. Εν προκειμένω το μηνιαίο ποσό που προκύπτει για τον δικαιούχο είναι 2.174 ευρώ/6 μήνες= 362,3 ευρώ/μήνα..

Με αυτή την επισήμανση επιχειρούμε να προστατεύσουμε και τους αναγνώστες καθώς η συγκεκριμένη καταγγελία ίσως να κυκλοφορήσει και αλλού στο διαδίκτυο, προκαλώντας στρεβλές εντυπώσεις.

Σας ευχαριστούμε

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ: Όπως μας ενημέρωσε φίλος της ιστοσελίδας πρόκειται για περίπτωση που αφορά σε ανάλογο επίδομα που χορηγείται από την Κυπριακή Δημοκρατία, επιβεβαιώνοντας τις επιφυλάξεις μας για την συγκεκριμένη «είδηση» και τον σκοπό που αυτή κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν σε χακλευμένες «ειδήσεις»!!

Μοιραστείτε:

FacebookTwitter


Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημε