τηλεφωνια
 

«Μπάχαλο» με Wind και Cosmote!

Μοιραστείτε:

FacebookTwitter


Εδώ και μιάμιση βδομάδα παίζω ένα φοβερό παιχνίδι ρόλων, προσφορά των αγαπημένων μου εταιρειών Cosmote και Wind. Tις τελευταίες δέκα μέρες έχω αλλάξει διαδοχικά τους χαρακτήρες Καφκικός Ήρωας, Ποδοσφαιριστής σε Μεταγραφική Περίοδο και Ανώμαλος.
Ξεκίνησα να φύγω απ’ τη Cosmote γιατί αντί για έκπτωση, μετά από 5 χρόνια συμβόλαιο, μου έκανε αύξηση, και να πάω στη Wind που μου προσέφερε 40% μείον. Αφού περίμενα τρείς φορές κούριερ που δεν ήρθε και αφού περιπλανήθηκα από κατάστημα σε κατάστημα ακυρώνοντας και επανεργοποιώντας αιτήσεις γιατί οι εταιρείες τηλεπωλήσεων στις οποίες αναθέτουν οι εταιρείες τηλεφωνίας να εφαρμόζουν την «επιθετική πολιτική προσφορών» τους είναι εξωτερικοί συνεργάτες και είναι ανταγωνιστικές μεταξύ τους αλλά και με τα καταστήματα αντιπροσώπων, στο τέλος αυτού του λαβυρίνθου κατάληξα να πληρώσω 232 ευρώ για να απαλλαγώ από μια ποινή της Wind για να ανανεώσω το συμβόλαιό μου με τη Cosmote με μεγαλύτερη έκπτωση από 40%.
Στο ενδιάμεσο πέρασα λίγες μέρες που διάλεγα χρώματα στα τάμπλετ και στα smartphone που μου έδιναν δώρο αφού είχα μεταφέρει στη μία την προσφορά της άλλης και τους έλεγα ότι θα το σκεφτώ, να με πάρουν την άλλη μέρα.
Τώρα λέω στα κορίτσια της Wind ότι ασχολούμαι με τον… λούτσο μου την ώρα που μου μιλάνε μπας και σταματήσουν να με καλούν κάθε μισή ώρα για να με δελεάσουν με προσφορές ώστε να επιστρέψω στην εταιρεία τους στην οποία ποτέ δεν ήμουν αλλά έφυγα.

Β.Ε.

Μοιραστείτε:

FacebookTwitter


Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημε