εγασιασκλαβια
 

Γίναμε … Ρουάντα!!!

Μοιραστείτε:

FacebookTwitter


«Εντάξει παραδέχομαι ότι έχω ακούσει τα πάντα -κάνοντας την δουλειά μου- για μισθούς και συνθήκες εργασίας. Όμως δεν περίμενα να μου πει δικός μου άνθρωπος, φίλος μου, ότι πήγε για συνέντευξη για τετράωρη εργασία στα Lidl και του πρότειναν 265 ευρώ να παίρνει!

Πλάκα κάνετε; Και τον ρωτούσαν ακόμα και τι κόμμα ψηφίζει για να τον επιλέξουν.

Μόλις άκουσε βέβαια ο φίλος μου τα 265 την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια. Αλλά που θέλω να καταλήξω. Ότι πάνε να μας φτωχοποιήσουν. Πάνε να μας κάνουν Ρουάντα και Βουλγαρία.

ΥΓ: Η πλάκα ξέρετε ποια είναι;  Ότι οι πελάτες του Lidl κατά κύριο λόγο είναι οι λεγόμενοι «Αριστοκράτες» των Χανίων. Ναι αυτοί που κατείχαν θέσεις και αξιώματα στον τόπο μας. Να το θυμάστε την επόμενη φορά που θα σας κάνουν το τραπέζι. Και θα σας έχουν λουκάνικα και μπιφτέκι από τα Lidl… Μπλιαχ»..

Ο φίλος Γ.Μ. μεταφέρει την είδηση- καταγγελια από εφημερίδα των Χανίων και σημειώνει: «Από τοπική εφημερίδα….στην πόλη που συνεχίζει να κατέχει Πανελλαδικά το ρεκόρ τουρισμού και το υψηλότερο κατά κεφαλή εισόδημα…..Για τα Χανιά ο λόγος…..  Ζουμάρετε και “απολαύστε” τα μαύρα τα χάλια»…..

LIDL

Μοιραστείτε:

FacebookTwitter


Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημε