ΔΕΗΤΑΜΕΙΟ
 

Είδες… ταλαιπωρία η ΔΕΗ;

Μοιραστείτε:

FacebookTwitter


Ελληνικό Δημόσιο 2017, επτά και πλέον χρόνια μετά τα μνημόνια που έχουν ισοπεδώσει τον ιδιωτικό τομέα και σε αυτό έχουν κάνει απλώς κάποιες ρωγμές:
Πηγαίνεις να πληρώσεις τον λογαριασμό της ΔΕΗ στα ΕΛΤΑ. Παίρνεις την απόδειξη και φεύγεις αλλά στον επόμενο λογαριασμό εμφανίζεται και το ποσό του προηγούμενου ως ανεξόφλητο με την ένδειξη “ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ”.
Πηγαίνεις στα γραφεία της ΔΕΗ που εξυπηρετούν τα Νότια προάστια για να πληρώσεις τον νέο λογαριασμό. Μόνο τρία ταμεία και η ουρά απίστευτη. Περιμένεις υπομονετικά και μετά από τρία τέταρτα, επιτέλους, έρχεται η σειρά σου. Λες στην ταμία να κρατήσει μόνο το νέο ποσό και σου έρχεται η κεραμίδα. “Να πάρετε χαρτάκι και να περιμένετε στην ουρά για τους διακανονισμούς, να σας βγάλουν άλλο λογαριασμό και τότε να έρθετε να πληρώσετε” σου λέει!!!!!
“Μα τι λέτε; Ο λογαριασμός γράφει αγνοήστε το αν έχει πληρωθεί. Γιατί δεν κρατάτε τη διαφορά;” απαντάς.
“Δεν ξέρω, έτσι είναι η διαδικασία” σου απαντά με εμφανώς ξινισμένη μούρη επειδή κάποιος “περίεργος” προσπαθεί να της πει το αυτονόητο.
Πηγαίνεις στο μηχάνημα με τα χαρτάκια, παίρνεις το 156 και βλέπεις πως εκείνη τη στιγμή οι τρεις υπάλληλοι που υπάρχουν εξυπηρετούν το 70!!!!!

ΥΓ: Πήγα μετά στα ΕΛΤΑ και μου είπαν πως υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία που έχει εκπνεύσει.

Κ.Σαλ.

Μοιραστείτε:

FacebookTwitter


Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημε