τσιπρμπακογ1
 

«Τρικλοποδιές» στον Κυριάκο από την ίδια του την οικογένεια!!

Μοιραστείτε:

FacebookTwitter


Γράφει Ο… ΙσχυροΓνώμων

«Βράζει» ο Κυριάκος Μητσοτάκης που βλέπει να του βάζει «τρικλοποδιές» ακόμη και η ίδια του η οικογένεια! Και να θέλει να «αγιάσει» ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας δεν μπορεί, καθώς οι εντολές του ήταν σαφείς: Ο Αλέξης Τσίπρας και η Κυβέρνησή του είναι απέναντί μας… Μέχρι τις εκλογές έχουμε μετωπική σύγκρουση. Δεν τους χαριζόμαστε πουθενά!!

Και πριν αλέκτορα φωνήσαι… όχι όποιος – όποιος, αλλά ο ίδιος ο Κώστας Μπακογιάννης αγνόησε τις εντολές και εμφανίστηκε στο πλάι του Πρωθυπουργού και μάλιστα σε πολύ… φιλικό τετ- α – τετ!!

Και εάν η κίνηση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας να βρεθεί δίπλα στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αλλά κυρίως η εικόνα που έβγαζαν οι δυο τους προς τα έξω, προκάλεσε ταραχή στον Κυριάκο, εκείνα που ακολούθησαν αργότερα.. μάλλον τον έκαναν έξω φρενών…

Και αυτό γιατί αν και με διάφορες διαρροές επιχείρησε να στείλει το μήνυμα στον Κώστα Μπακογιάννη, τα όσα ακολούθησαν αυτών των διαρροών δεν τα περίμενε: Τα σχόλια και οι ερμηνείες που δόθηκαν για αυτή την εμφάνιση, έφερε αντίδραση από ομάδα στελεχών της Ν.Δ. που «βομβάρδισαν» με επιστολές τους τον Κυριάκο Μητσοτάκη ζητώντας του ούτε λίγο – ούτε πολύ … να προστατέψει τον Κώστα Μπακογιάννη από τις επιθέσεις που δέχεται!!

Και επιπλέον να αναγνωρίσει την υπερβατική του κίνηση που θύμησε -όπως έλεγαν- κάτι από τον «αύρα» του πατέρα του Παύλου Μπακογιάννη!!!

Στην ΝΔ ως φαίνεται… είναι «μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα»!!

 

Μοιραστείτε:

FacebookTwitter


Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημε