υδραυλικος1
 

Ο υδραυλικός, η απόδειξη και το.. Κράτος – «τιμωρός»!

Μοιραστείτε:

FacebookTwitter


No Mercy_ Ο κύριος πανάκριβος υδραυλικός τον οποίο εχρησιμοποίησα μέσω γνωστού σάιτ, αφ ενός όταν ήταν στο σπίτι μου και του ζήτησα pos μου είπε ότι δεν είναι φορτισμένο και το έχει στο αυτοκίνητο και αφετέρου μου ξεφούρνισε ευθαρσώς και κατόπιν εορτής βεβαίως, ότι τα πάμπολλα χρήματα που του κατέθεσα στον τραπεζικό του λογαριασμό, ήταν χωρίς ΦΠΑ, ότι έτσι δουλεύει η αγορά και ότι οι άλλοι πελάτες δεν χρειάζονται αποδείξεις, γι αυτό δεν μου το είπε εξ αρχής, λέει.

Ο κύριος πανάκριβος και κ@λ@πετσωμένος υδραυλικός στον οποίο και κατέθεσα στην τράπεζα τα χρήματα που μου ζήτησε, όταν του είπα να μου στείλει απόδειξη για τις υπηρεσίες του, εκείνος μου ζήτησε να τον πάρω τηλέφωνο να μιλήσουμε… Και όταν τον κάλεσα τηλέφωνο να μιλήσουμε θεωρώντας ότι ήθελε να με ρωτήσει αν δουλεύει καλά το καζανάκι ή η βρύση, μου… ξεφούρνισε τα παραπάνω!

Και όταν τον ρώτησα που είναι οι αποδείξεις των καζανακιών και των βρυσών τις οποίες αγόρασε μου είπε ότι δεν τις έχει (δεν θυμάμαι για ποιο λόγο).

Επίσης να συμπληρώσω ότι σε ένα από τα mail τα οποία ανταλλάξαμε με ρωτούσε τί θα γίνει με τον κύριο Τσακαλώτο που δεν μας έχει αφήσει χρήματα. Εξ ου και σκέφτηκε μάλλον ότι θα ήταν σκόπιμο να του αφήσω εγώ κάτω από το τραπέζι κάτι για να ισοφαρίσει την υπερφορολόγηση η οποία προφανέστατα …τον έχει γονατίσει.

Όταν ταυτίζομαι με το κράτος-τιμωρό, ειδικά για τέτοιες κυνικές κ αντικοινωνικές περιπτώσεις «φτιάχνομαι» πάρα πολύ. Εκεί λοιπόν ήταν που του είπα ένα μικρό ψεμματάκι… Ότι ο σύζυγός μου εργάζεται στο ΣΔΟΕ! Και όλα λύθηκαν ως δια μαγείας!

Από την φίλη Ρ.Γ.

Μοιραστείτε:

FacebookTwitter


Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημε