ΙβανΣαββιδης1
 

Ο Ιβάν ανατρέπει… το πολιτικό σκηνικό!

Μοιραστείτε:

FacebookTwitter


Γράφει ο ΙσχυροΓΝΩΜΩΝ

Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στα εγχώρια δρώμενα, είναι εμφανές ότι έχει φέρει τα πάνω- κάτω πέρα από το ποδοσφαιρικό πεδίο και στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι: Όπως όλα δείχνουν όμως αργά ή γρήγορα θα ανάψει «φωτιές» και στο πολιτικό σκηνικό του τόπου!

Ήδη στην Νέα Δημοκρατία ήταν εξαιρετικά διακριτές οι αντιδράσεις μίας ομάδας βουλευτών με καταγωγή από την Βόρεια Ελλάδα και οι αποστάσεις που πήραν από την γραμμή που χάραξε η ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην υπόθεση ΣΕΚΑΠ…

Αλλά όπως φαίνεται αυτό ήταν μόνον η αρχή: Τα πράγματα έχουν αρχίσει να «αγριεύουν» σε πρώτη φάση εντός των κόλπων της Νέας Δημοκρατίας με σοβαρό ενδεχόμενο το «ρεύμα» αυτό να επεκταθεί και σε άλλους πολιτικούς χώρους!

Η «κουβέντα» λοιπόν που γίνεται -όπως είπαμε αυτή την στιγμή στους κόλπους της ΝΔ- αφορά στην σύσταση ενός πολιτικού φορέα με Μακεδονικές «ρίζες». Με άλλα λόγια κυοφορείται ένα «Μακεδονικό Μέτωπο» που όπως όλα δείχνουν ίσως και να έχει βρει τον ηγέτη του στο πρόσωπο του … Απόστολου Τζιτζικώστα!!!

Χωρίς να αποκλείεται βέβαια να ηγηθεί της κίνησης (που ίσως και να είναι θέμα χρόνου να προκύψει) κάποιο άλλο πρόσωπο – έκπληξη με καταγωγή την Βόρειο Ελλάδα!!

Αυτές βέβαια οι «κινήσεις» δεν έχουν διαφύγει της προσοχής της ηγεσίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που παρακολουθεί με προσοχή -αλλά και με μια σχετική ανησυχία- τις εξελίξεις!!

Σε κάθε περίπτωση ο Ιβάν Σαββίδης, όπως όλα δείχνουν, αφού απέτυχε να ανακατέψει την μιντιακή τράπουλα και να αναλάβει τα ηνία του ΔΟΛ ετοιμάζεται να βάλει «φωτιά» … και στο πολιτικό σκηνικό!!!!

Μοιραστείτε:

FacebookTwitter


Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημε