οδηγοςΚΤΕΛ
 

Ε- ΚΤΕΛ- ούν την Ελλάδα καθημερινά!!!

Μοιραστείτε:

FacebookTwitter


Αγαπημένα μας λαμόγια, κλέφτες και απατεώνες, χαιρετώ!! Τόσα χρόνια κλέβετε και κλέβετε και κλέβετε. Σκέφτομαι ότι αν κλέβατε τα 2/3, κάτι θα έμενε για την όμορφη χώρα μας ώστε να φαίνεται κάααααπως πιο όμορφη. Ενα ψιλοκουκούλωμα, δηλαδή, αλλά από το τίποτα…. Είμαι στο ΚΤΕΛ Πελοποννήσου. Φεύγω για τη βάση μου και ήθελα πριν το λεωφορείο ξεκινήσει να πάω στην τουαλέτα. Το ΚΤΕΛ ειναι κλειστό, υπό την έννοια ότι εάν βρέχει -όπως τώρα καλή ώρα- δεν βρέχεσαι, όμως ο χώρος είναι… ποτάμι!!!

Η στέγη στάζει απο παντού. Μούσκεμα εγώ μέχρι την τουαλέτα. Μπαίνω μέσα. Κοιτάζω να δω που ειναι οι γυναικείες τουαλέτες και δεξιά, ωωω!!!

Ανδρικά μόρια που βγήκαν την… κυριακάτικη βόλτα τους και είπαν να «ξαλαφρώσουν» λιγάκι!  Όλα φόρα παρτίδα!! Το κατούρημα πήγαινε σύννεφο και όλα τα «πουλιά» σε πλήρη παράταξη!!

Αριστερά μια κυρία πουλάει χαρτί υγείας…. Η ποσότητα που θα πάρεις στα χέρια σου εξαρτάται από το πόσα θα της δώσεις!! Κι αν πάρεις λίγο και στην πορεία χρειαστείς πολύ -άνθρωπος είσαι- τότε …κλάψε με μάνα κλάψε με!!

Αγαπητά μου λαμόγια, αξιότιμοι κλέφτες, που τόσα χρόνια κλέβετε ασύστολα εις βάρος μας, μήπως μπορείτε να αγοράσετε λίγο χαρτί υγείας για τις δημόσιες υπηρεσίες γιατί αν ξυπνήσουμε και σας… «χέσουμε», την βάψατε!!!

Α.Β.

Μοιραστείτε:

FacebookTwitter


1 ΣΧΌΛΙΟ

  • 29 May 2017 at 10:18
    Permalink

    Αγαπητή κυρία, τα ΚΤΕΛ δεν είναι δημόσιες υπηρεσίες αλλά ιδιωτικές!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημε