ΟΤΕ-Cosmote
 

Αύξηση παγίων… με το «έτσι θέλω» από Cosmote!

Μοιραστείτε:

FacebookTwitter


Προς συνδρομητές Cosmote. Η εταιρία από τον Απρίλιο προχώρησε σε μονομερή αύξηση των παγίων κινητής τηλεφωνίας και έχει θέσει περιθώριο, μέχρι τις 20 Μαΐου, σε όσους διαφωνούν να προχωρήσουν χωρίς καμία επιβάρυνση, σε καταγγελία της σύμβασης. Από 54 €, που πλήρωνα, με πήγαν στα 60. Μου πρότειναν να μου δώσουν έκπτωση 10% κι όταν ρώτησα εάν με αυτό πέφτω πάλι στα 54, τι λέτε μου απάντησαν; Όχι!! Το πάγιο πέφτει στα 58€. Με τα μαθηματικά, δηλαδή, της Cosmote, το 10%, του 60, δεν είναι 6, αλλά 2€. Μήπως τελικώς πρέπει να σκεφτούμε να προχωρήσουμε μαζικά σε καταγγελία των συμβάσεων, μήπως βάλουν μυαλό…; Νισάφι, πια…

Δημ. Λ.

Μοιραστείτε:

FacebookTwitter


2 ΣΧΟΛΙΑ

 • 20 May 2017 at 20:09
  Permalink

  Δεν το εχω προσέξει ,αυτό με της 20 Μαΐου τη γυνετε τώρα καθώς τώρα θα πληρώσω λογαριασμό ….και να θέλω να κάνω καταγγελία της σύμβασης ,δεν μπορώ,με τα λεγόμενα του,πάλη ο καταναλωτής είναι το θύμα …Δεν πειράζει 5 μηνες και μετά τον πουλο …και μια γραμμή κινητού μέχρι το Φλεβάρη θα κόψω….Όταν ενεργήσουμε όλοι έτσι θα το καταλάβουν παρασύρθηκα τον αμπριλη. Σε κινητό δεν την ξαναπάρω …..

  Reply
 • 23 May 2017 at 20:26
  Permalink

  Θεωρώ ότι λίαν επιεικώς είναι απαράδεκτη συμπεριφορά των στελεχών της cosmote και ίσως θα πρέπει ο συνήγορος του Πολίτη να πάρει θέση επ’ αυτού. Εγώ προσωπικά βρήκα την λύση, ίσως από σύμπτωση, όταν τους είπα σε καταγεγραμμένη συνομιλία ότι θα μετατρέψω το συμβόλαιο μου σε καρτοκινητό.Σε κάθε περίπτωση είναι απαράδεκτοι,ως εταιρεία, για κάτι τόσο καίριο αυτές τις εποχές να ειδοποιούν μέσω των “ψιλών γραμματων” τους συνδρομητές προσπαθώντας να τους εξαπατήσουν,μόνο αυτος ο χαρακτηρισμός ταιριάζει.

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημε