ειδικεςδυναμεις
 

Δήλωση «βόμβα»! «Η Τουρκία θα βρει απέναντί της την Ευρώπη»!

Μοιραστείτε:

FacebookTwitter


Γράφει Ο ΙσχυροΓΝΩΜΩΝ

Δήλωση «βόμβα» του εκπροσώπου της Κομισιόν που δυστυχώς πέρασε… στα «ψιλά» αποτυπώνει ξεκάθαρα τις προθέσεις της Ευρώπης στην περίπτωση που η Τουρκία συνεχίσει να προκαλεί τόσο στο Αιγαίο όσο και στην Κύπρο! Η ευρωπαϊκή πολεμική μηχανή δεν θα αφήσει αναπάντητη οποιαδήποτε τουρκική ενέργεια φέρει αστάθεια σε αυτήν εδώ την γωνιά της Γηραιάς Ηπείρου!!

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς, εκπρόσωπος της ευρωπαϊκής επιτροπής, σε ομιλία του σε εκδήλωση του ΕΛΙΑΜΕΠ φρόντισε να κάνει καθαρό ότι οποιαδήποτε ενέργεια των γειτόνων θίξει Ελλάδα ή Κύπρο «σε καμμία περίπτωση δεν θα μπορεί να θεωρηθεί διμερής».

Αντίθετα, όπως είπε θα πρόκειται για ευρωπαϊκή υπόθεση και φρόντισε να συμπληρώσει ότι «για αυτό ήταν σημαντικό που μέσα από τις πρόσφατες διαπραγματεύσεις η Ελλάδα κατάφερε να κερδίσει την παραμονή της στην πρώτη ταχύτητα της Ευρώπης, όπως και η Κύπρος που είναι σε αυτή την πρώτη ταχύτητα. Την Ευρωζώνη. Γιατί οτιδήποτε απειλεί  τον σκληρό πυρήνα των κρατών- μελών και θίγει την ισορροπία του κοινού νομίσματος δεν θα μείνει αναπάντητο από την Ευρωπαϊκή Ένωση».

Με άλλα λόγια ο Μαργαρίτης Σχοινάς είπε πως εάν ο Ερντογάν τολμήσει να προκαλέσει θερμό επεισόδιο στην χώρα μας ή την μαρτυρική Μεγαλόνησο, είναι βέβαιο πως θα βρει απέναντί της  σύσσωμη την ευρωπαϊκή οικογένεια!

Μια δήλωση όμως που για κάποιους λόγους δεν προβλήθηκε από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης…

Μοιραστείτε:

FacebookTwitter


Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημε