τουρκια2
 

Ο Τούρκος δεν είναι ο… εχθρός!

Μοιραστείτε:

FacebookTwitter


Ο μεγαλύτερος εχθρός της πατρίδας μας, είναι ο ΤΟΥΡΚΟΣ, διαβάζω σε πολλά από τα εκατοντάδες σχόλια και αναλύσεις που -με αφορμή το δημοψήφισμα στην Τουρκία- ανέβηκαν στα προφίλ των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.

Εκτιμώ ότι κάνουμε ένα μεγάλο λάθος. Ο μεγαλύτερος εχθρός της πατρίδας μας, είναι ο ίδιος ο Έλληνας. Ή, πιο σωστά, ο ΚΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. Τον οποίο συναντούμε παντού γύρω μας:
Ο Έλληνας που είναι βουτηγμένος στη διαφθορά και που κλέβει το κράτος και τους συμπολίτες του. Ο φοροφυγάς Έλληνας. Ο Έλληνας που σπουδάζει, αλλά χωρίς να μορφώνεται. Ο Έλληνας που δεν αντέχει να διαβάσει και να κατανοήσει την πραγματική ιστορία του τόπου και της ράτσας του. Που έφυγε για να ζήσει στο εξωτερικό, αλλά γράφει πύρινα σχόλια για το πώς θα πάρουμε την Πόλη. Ο Έλληνας που ψηφίζει «παραδοσιακά» αυτό που έμαθε από τους γονείς του, ή που ψηφίζει επειδή προσβλέπει σε κάποια «συναλλαγή».

Ο Έλληνας του καναπέ και του «δε βαριέσαι». Αυτός που επιμένει να θρέφεται από το δημόσιο, που εξακολουθεί να ψάχνει τρόπους για το πώς θα βγει στη σύνταξη στα 45. Αυτός που δε μπορεί να καταλάβει ότι, ο μόνος τρόπος για να αντισταθούμε στον Τούρκο είναι να αναπτύξουμε μία ισχυρή -πολύ ισχυρή- οικονομία, να φτιάξουμε μία ισχυρή και αποτελεσματική δημόσια διοίκηση και να βελτιώσουμε τα δημογραφικά μας.
Σπάνια υπήρξαμε «καλοί» Έλληνες. Γι’ αυτό άλλωστε και το έθνος μας, επί πολλούς αιώνες τώρα σμικρύνεται διαρκώς. Ας ελπίσουμε ότι τώρα, τώρα που φθάνουμε στα όρια αυτής της (γεωγραφικής και πληθυσμιακής) σμίκρυνσης και απειλούμαστε με εξαφάνιση, θα αφυπνιστούμε και θα μπορέσουμε να καταλάβουμε πως, αν χαθεί το έθνος, θα χαθούμε και εμείς και οι οικογένειές μας. Και τι θα πρέπει να κάνουμε; Το πρώτο και το κυριότερο βήμα είναι, όταν θα έρθει αυτός ο καιρός, να ψηφίσουμε του ικανούς και όχι τους αρεστούς.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ φίλοι μου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Έλληνες. Την ευχή αυτή, σήμερα την έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

Για. Σ.

Μοιραστείτε:

FacebookTwitter


Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημε