Πολύ γλέντι στις δημόσιες υπηρεσίες !!

Πολύ γλέντι στις δημόσιες υπηρεσίες !!

Μόλις γράψαμε για τον προϊστάμενο σε ΦΑΕ που ετοίμαζε «πάρτι» με την συμμετοχή… επιχειρηματιών (!!) για κοπή πίτας, τους οποίους και προσκάλεσε αξιοποιώντας την υποδομή της Υπηρεσίας (σ.σ.: επισυνάπτω και την σχετική φωτό με την επιστολή- πρόσκληση), μας προέκυψε και άλλο «κρούσμα» σε άλλο υπουργείο που αποδεικνύει πως το «ξεσάλωμα» είναι… μεταδοτικό στο Δημόσιο!!

Χαμός έγινε με τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης από «γλέντι» με ψησταριές, μεζέδες και μπόλικο κρασί  που έρεε άφθονο εντός των χώρων του Υπουργείου Ανάπτυξης!!

Πιο συγκεκριμένα, στο ισόγειο του κτιρίου είχαν στρωθεί από άκρη σε άκρη τραπέζια, ενώ σε όλο το κτίριο ήταν από νωρίς διάχυτη η μυρωδιά της… τσίκνας, καθώς στον χώρο στάθμευσης που βρίσκεται στο αίθριο του κτιρίου είχαν στηθεί ψησταριές και οι υπάλληλοι έψηναν σουβλάκια!!

Και εντάξει να το ρίξουν λίγο έξω τα παιδιά… τόση δουλειά άλλωστε δεν «αντέχεται», αλλά το δυστύχημα ήταν ότι ο Σύλλογος Εργαζομένων του υπουργείου επέλεξε να πραγματοποιήσει σε εργάσιμη ημέρα και ώρα την εκδήλωσή του αυτή για την κοπή της πίτας!!

Και φυσικά οι πολίτες που το επισκέπτονταν για να διεκπεραιώσουν υποθέσεις τους έβρισκαν τις υπηρεσίες «κλειστές λόγω κοπής πίτας». Σύμφωνα μάλιστα με καταγγελία που έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πολίτης ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη, καθώς έπρεπε να παραστεί σε συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής Σημάτων, όπου κρίνονται προσφυγές που κατατίθενται σε εμπορικά σήματα τα οποία δεν έγιναν δεκτά. Ωστόσο, ενημερώθηκε ότι έχει αναβληθεί η συνεδρίαση και όπως κατήγγειλε έως και μία μέρα πριν δεν είχε αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου σχετική ενημέρωση· ο πολίτης την είχε ελέγξει ακριβώς λόγω του μεγάλου ταξιδιού που είχε να κάνει!!

Και για να επιστρέψουμε και να κλείσουμε με την περίπτωση του Εφόρου που περιγράψαμε εδώ στο www.ignomisou,gr , το αστείο της συγκεκριμένης υπόθεσης ήταν πως ο προϊστάμενος που ετοίμαζε το … «πάρτι» είχε στείλει προσκλήσεις ακόμη και σε επιχειρηματίες που παρέπεμψε υποθέσεις τους στο ποινικό γιατί χρωστούσαν μεγάλα ποσά στην ΦΑΕ!!

Φαντάζεστε μάλλον τι λόγια είπε ο επιχειρηματίας, για τον άνθρωπο που από την μια τον κυνηγά και του δεσμεύει περιουσία και από την άλλη του στέλνει πρόσκληση να κόψουν πρωτοχρονιάτικη πίτα και να πιουν και ένα κρασί μαζί !! Ελλαδάρα !!

Ο… σκαπανεύς

Σχολιάστε