%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bb%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%82
 

Έχουν την Ελλάδα για… σουλτανάτο!!

Μοιραστείτε:

FacebookTwitter


«Αποφασίζομεν και διατάσσομεν» από την νέα Τουρκοαραβική ιδιοκτησία του Αστέρα Βουλιαγμένης στην χώρα που γέννησε την Δημοκρατία. Μετέτρεψαν το ιστορικό ξενοδοχείο σε προτεκτοράτο τους – απαγορεύοντας την είσοδο σε δημοσιογράφους σε Συνέντευξη Τύπου στην οποία απαγόρευσαν και τις ερωτήσεις- και έχουν ήδη δημιουργήσει μία δυσάρεστη ατμόσφαιρα με αντιπάθειες στην κοινή γνώμη.
Κύριοι επενδυτές του Αστέρα Βουλιαγμένης σας είχα προειδοποιήσει από καιρό -σχετικό άρθρο μου εδώ www.ignomisou.gr  – ότι αν δεν τοποθετήσετε τους σωστούς ανθρώπους στην Διοίκηση το μόνο που θα καταφέρετε είναι να δημιουργήσετε εχθρικό κλίμα. Και το δημιουργήσατε. Έχετε καταφέρει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνετε αντιπαθητικοί στον Ελληνικό λαό.
Ποιος από τα μέλη του Διοικητικού σας Συμβουλίου που συγκροτήσατε πρόσφατα έχει εμπειρία διοίκησης city resort; Ποιος;
Σε μία κρίσιμη περίοδο για τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις καταφέρατε με την δεσποτική συμπεριφορά σας –που την στήριξαν οι Σύμβουλοι σας- να σας αντιπαθήσουν και να σας αντιμετωπίζουν με καχυποψία και να μην σας εμπιστεύονται η κοινή γνώμη, οι τοπικές κοινωνίες και οι εργαζόμενοι του Αστέρα.
Δεν ξέρω τι σας υπαγορεύουν οι Έλληνες Σύμβουλοι σας αλλά σ’ αυτή την χώρα δεν έχουμε γιουσουφάκια εργαζόμενους ούτε στα ξενοδοχεία, ούτε στις δημόσιες υπηρεσίες όπως στην ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ.
Η κοινή γνώμη μιλάει για επέλαση Τουρκοαραβικών κατακτητών-επενδυτών. Κι έτσι σας βλέπει και η Ελληνική υψηλού επιπέδου πελατεία του Αστέρα, η οποία κι αυτή με τον «παρά της», σας ρίχνει «x» τόσο στην διαμονή όσο και στις δεξιώσεις που έκαναν συχνα πυκνά εκεί. Δεν σας εμπιστεύονται και θα πρέπει να ψάξετε να φέρετε ξένους πελάτες, για να γεμίσετε τα πανάκριβα δωμάτια του Αστέρα και τις αίθουσες δεξιώσεων.
Ακολουθώντας τακτικές «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» ξυπνάτε στους Έλληνες μνήμες από την μαύρη ιστορία τους που θέλουν να ξεχάσουν και πετάτε στα βράχια την επένδυση σας. Κινδυνεύετε δε να κατηγορηθείτε και από την ΕΣΗΕΑ για λογοκρισία -φαινόμενο επί χούντας στην Ελλάδα- απαγορεύοντας τις ερωτήσεις στην συνέντευξη.
Δεν ξέρω Κύριοι αν το έχετε κατανοήσει αλλά εδώ δεν είναι ούτε η Τουρκία του Ερντογάν, ούτε η Αραβία των σεΐχηδων. Είναι η χώρα της Δημοκρατίας που δεν αρκούν τα χρήματα σας. Ποιος σας έπεισε ότι λόγω της κρίσης η Ελλάδα είναι χώρα υποταγμένων πολιτών, ότι οι Έλληνες θα σκύψουν το κεφάλι, θα ανεχτούν ταπεινωτικές συμπεριφορές και θα προσκυνήσουν τα πετρελαιοδόλλαρα σας; Αν κάτι τέτοιο νομίζετε μαζέψτε τα και φύγετε όσο είναι καιρός για να μην καταστρέψετε τον Αστέρα και για να μην χάσετε τα λεφτά σας. Όπως σας έχω ξαναγράψει αν θέλετε να διοικήσετε τον Αστέρα επανδρωθείτε με έντιμους Έλληνες που έχουν την τεχνογνωσία και όχι με άσχετους μαϊντανούς που το μόνο που κάνουν είναι να σας γίνονται ευχάριστοι και να σας χαϊδεύουν τ’ αυτιά. Γιατί αν ήθελαν να σας προστατεύσουν θα σας συμβούλευαν το πιο απλό. Να μην δώσετε συνέντευξη τύπου, αν είναι να απαγορεύσετε τις ερωτήσεις. Ένα απλό δελτίο τύπου αρκούσε. Σας εξέθεσαν στα μάτια του Ελληνικού λαού. Εκπαιδεύστε –ακόμα και στην Επικοινωνία- λοιπόν όλα αυτά τα αρπακτικά που μαζέψατε από το εξωτερικό και από τσιμεντοβιομηχανίες και βάλατε να διοικήσουν το πιο σεβαστό ξενοδοχείο της χώρας. Με τι γνώσεις θα διοικήσουν οι άσχετοι με το αντικείμενο την ψυχή του Αστέρα;
Εμείς όλοι οι Ελληνες, τα παλιά στελέχη του Αστέρα και οι άνθρωποι του Τουρισμού ενδιαφερόμαστε πραγματικά για την επιτυχία του Αστέρα. Και σε καμία των περιπτώσεων δεν θέλουμε να έχει ο Αστέρας την τύχη της επένδυσης Σπάνος – Conrad Hilton, την οποία κατέστρεψαν πριν από χρόνια αρπακτικά της αγοράς. Τι κι αν ήταν Έλληνας; Έφυγε νύχτα πληρώνοντας τις κακές επιλογές Συμβούλων.
Έφυγε νύχτα γιατί δεν στηρίχτηκε σε σωστούς, έντιμους συνεργάτες που γνώριζαν και το αντικείμενο και την Ελληνική νοοτροπία και ψυχή.
Έτσι νύχτα κινδυνεύετε να φύγετε κι εσείς αν δεν αλλάξετε άμεσα τους συνεργάτες σας.
ΥΓ. Κυκλοφορούν φήμες –που δεν θέλουμε να τις πιστέψουμε- ότι υπάρχει σχέδιο όλο το παραλιακό μέτωπο να γίνει σιγά σιγά ότι ήταν η Κούβα του Μπατίστα πριν από τον Φιντέλ Κάστρο. Η τουαλέτα της Αμερικής, δηλαδή. Εκεί πήγαιναν όλοι οι Αμερικανοί για πορνεία, ναρκωτικά, καζίνο κ.λπ. Χρησιμοποιούσαν την Κούβα ως απόπατο για να «αδειάζουν». Αν υπάρχει και τέτοιο σχέδιο –από τον Φλοίσβο μέχρι την λίμνη Βουλιαγμένης και παραπέρα- να γίνει η Ελληνική Κούβα όχι αυτή του Μπατίστα αλλά της οικογένειας…ας το ξεχάσουν, γιατί θα μας βρουν μπροστά τους. Ας ξεχάσουν ότι και ο Αστέρας μπορεί να γίνει μέρος του απόπατου. Και να έχουν κατά νου ότι οι απόπατοι ξεχειλίζουν και πνίγουν με τις ακαθαρσίες τους…

Μοιραστείτε:

FacebookTwitter


1 ΣΧΌΛΙΟ

  • 6 December 2016 at 21:51
    Permalink

    Το άρθρο, με όλο τον σεβασμό προσβάλει “αξιόλογα”στελέχη,όπως οι κύριοι, Γριβέας,Μαρτίνος,Παντζόπουλος και βεβαίως ο γνωστός playboy της Αθήνας κύριος ΜΙΧΑΛΟΣ που χρησιμοποιούν τον Αστέρα Βουλιαγμένης επί χρόνια ως φεουδό τους αποκομοίζωντας προσωπικά οφέλη και βεβαίως μεταλαμπαδεύωντας τις”γνώσεις” τους στους νέους ιδιοκτήτες.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημε