«Λυπάμαι για την κατάντια»…

«Λυπάμαι για την κατάντια»…

Υπερψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο στην Βουλή με 153 ψήφους, η ύφεση βαθαίνει, δύσκολο να καταλάβει ένας λογικός άνθρωπος από που το κράτος θα εισπράξει τους φόρους που ψηφίστηκαν την στιγμή που κλείνουν επιχειρήσεις καθημερινά.

Εξαιρέθηκαν τα ειδικά μισθολόγια από το «πάγωμα με ισοδύναμο τις περικοπές στα εξοπλιστικά προγράμματα και πωλήσεις παλαιών υλικών σε αποθήκες που είναι άχρηστα πλέον για τις ένοπλες δυνάμεις. Ποιός θα τ’αγοράσει;

Πότε θα σταματήσουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο;

Θα έχουμε και κάτι που δεν υπάρχει σε άλλες χώρες, τον «κόφτη», ένα εργαλείο που θα ενεργοποιείται αυτόματα εάν το κράτος δεν πετύχει τους δημοσιονομικούς στόχους και θα μειώνονται οι μισθοί και οι συντάξεις. Σε 7,500 σελίδες είναι οι αλλαγές που ψηφίστηκαν, κανείς τους δεν έχει διαβάσει (και να ήθελαν δεν ήταν δυνατόν σε 3 ημέρες), οι πολίτες βασικά δεν ξέρουμε τι μας περιμένει.

Λυπάμαι πολύ για την κατάντια της χώρας μας, δύσκολο το βλέπω να έρθουν επενδυτές που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας, με το να πουληθεί ακίνητη περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου, δεν βοηθάει την μείωση της ανεργίας ούτε το χρήμα πέφτει στην αγορά.

Αυτο το τερατώδες πολυνομοσχέδιο που κανένας δεν γνωρίζει τι περιέχει λεπτομερώς, καμία αναφορά για τους ανέργους, το μόνο που θα «συντηρήσει» για τον Σύριζα και τους Αν.Ελ. είναι η εκλογική τους πελατεία.

Σχολιάστε